Čuvajmo Srebrenicu

A, SADA, RAZDRUŽIVANJE: Otkriven Dodikov plan, razlog sastanka na Kozari je…

Radovan Kovačević rekao je da će na sastanku biti riječi o političkim temama od vitalnog značaja za budućnost Republike Srpske. Najavio je i da će jedna od ključnih tema definitivno biti informacije da se i unutar EU na brojnim značajnim adresama razgovara o mogućnosti mirnog razdruživanja u BiH.

Vladajuća koalicija u RS-u održat će danas sastanak na Mrakovici o aktuelnoj političkoj situaciji u entitetu RS i Bosni i Hercegovini.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da će na sastanku biti riječi o političkim temama od vitalnog značaja za budućnost Republike Srpske.

Najavio je i da će jedna od ključnih tema definitivno biti informacije da se i unutar EU na brojnim značajnim adresama razgovara o mogućnosti mirnog razdruživanja u BiH, kao i o potrebi da se defintivno pokrene inicijativa o započinjanju razgovora između Republike Srpske i FBiH u tom kontekstu.

Sastanak je zakazan za 15 sati u vili “Mrakovica” na Kozari.

Inače, vila “Mrakovica” je rezidencijalna vila Vlade RS-a i, kako se pisalo, omiljeno mjesto za političke sastanke, naročito stranačke i koalicione.

(SB)

Komentari su zatvoreni