Bačena bomba u Zvorniku

0

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali M.J. /21/ iz Zvornika zbog sumnje da je ispred ugostiteljskog objekta u Šepku aktiviralo bombu, prilikom čega nije bilo povrijeđenih, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

 

 

Radeći na rasvjetljavanju ovog događaja, policija je utvrdila da se sa izvršenjem ovog krivičnog djela, osim M.J, u vezu može dovesti i lice čiji su inicijali D.Đ.

Izvršenim pretresom objekata i vozila koje koristi lice D.Đ. pronađena je i privremeno oduzeta automatska puška i veća količina municije.

O ovom događaju, koji je policiji prijavljen u noći između 2. i 3. juna, obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica M.J. biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Protiv lica D.Đ. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

 

(N1)

Odgovori