BATKO POSLAO ŽESTOKU PORUKU POLITIČARIMA: “Hajde mangupi, idioti i budale političke, podignite sada na noge 100 hiljada boraca..”

Batko o borcima i protestima u Sarajevu: “Neko je bio mangup da iscjepka ovu priču o borcima. “Ovo što nam pričaju 25 godina je LAŽ! Trazimo da nas priznaju! Odlazili smo u rat ne znajući da ćemo se vratiti,” poruka je demobilisanih boraca. “Neka ih je sram što svoja prava nakon 25 godina tražimo na ulici..”, dodali su borci!

 

 

Bože, ovo je poniženje kakvo još niko nije vidio u životu. U ovoj suludoj priči u Bosni i Hercegovini, u ona nekadašnja vremena u drugom svjetskom ratu, u antifašističkoj borbi, Titovi borci su imali red, mir i dostojanstvo, i to nije bila priča za poniženje, ali kad pomeneš borce, koji se trenutno nalaze ispred Vlade Federacije, to je priča koja je dotakla DNO DNA! Političari, koga ćete sada dići na noge, kada u vašoj raspravi pomenete nemoj da podignem 100 hiljda ljudi.!? Nikoga!!!

Hajde mangupi i budale političke! Niko u historiji čovječanstva nije iznevjerio svoje borce kao političari u Bosni i Hercegovini! Nisu borci branili domovinu, da bi svoja prava tražili na ulici. Pozivam vlast da vrate dostojanstvo borcima u ovoj državi! Ovo je emisija Udri muški, i ovo je najljepša zemlja na svijetu koju ste OSAKATILI! Političari, CRKLI DABOGDA!

Komentari su zatvoreni