BPS predizborna kampanja na sceni sa Ministrom Fišom za Boračka pitanja

0

Kada je njegov čovjek Muhamed Hadžić (Vijećnik OV Ilijaš) predsjednik komisije za dodjelu građevinskog materijala pri Ministarstvu za Boračka pitanja Kantona Sarajevo dijelio u proteklom periodu donacije svojim podobnim ljudima koji imaju riješeno stambeno pitanje i kuće vrijedne stotine hiljada Km, sada je našao borca kojem nikada prije nije htjeo pomoći da se slika i promoviše svoju stranku, licimjerstvo ili ne djela pokazuju da je nekima ovo dobronamjeran gest ali ipak je politika u pitanju.

Smatramo da su ovo jeftini predizborni trikovi koji se koriste da bi se oprala sva ona ne(djela) i kako tobože sada brinu o borcima.

Handžić inače borac za prava boraca kako se predstavlja imao je i šou na posljednjem Općinskom Vijeću kad je bila tačka o financiranju boračkih udruženje. Dotakao se obilježavanja značajnih datuma, a poznato nam je da on dobro naplati obilježavanje u Bioči, pa nek prijavi koliko mu je Fišo prebacio sredstava za obilježavanje.

I svom rođenom bratiću koji trenutno obnaša funkciju predsjednika Foruma Mladih BPS-a je uz pomoć Ministra Fiše dodijelio stan.

Danas smo mogli vidjeti da se slika sa borcem koji živi u katastrofalnim uslovima više godina i pravi reklamu za BPS, subotom zajedno sa ministrom Muharemom Fišom. kako su to i objavili portali.

Za ovog borca su svi znali krenuvši od Boračkih udruženja Ilijaša koja se toliko hvale kako oni rade sve za borce pa do Muhameda koji je mogao pomoči da je to htjeo prije no nije bilo mjesta da se pomogne ovom borcu.

Foto: Muharem A Fišo@faceook

Odgovori