Home Novosti BiH Ćamil Duraković: Ko god kaže istinu o Ramizu Salkiću, nađe se na...

Ćamil Duraković: Ko god kaže istinu o Ramizu Salkiću, nađe se na meti javnog linča!

Ćamil Duraković

Nakon što je javnost upoznata sa činjenicama o tome kako je Ramiz Salkić osvojio 10 000 manje glasova od Domovine, na osnovu analize “Odgovora”, nekoliko lokalnih portala je objavilo fotografije Ćamila Durakovića sa plaže na Perućcu.

 

Duraković ovo tumači kao pokušaj diskreditacije, te govori da se na istim medijima nana Fata Orlović “proglašavana ludom” kad je progovorila o Salkićevom posredovanju u nagovaranju nane Fate da proda kuću u Konjević Polju.

“Gospodin Ramiz Salkić funkcioniše kao talijanska mafija. Prvo vam pošalje Elvira Hodžića, imama iz Srebrenika koji godinama narušava ugled Islamske zajednice Bratunac politizacijom minbera, koji vas uslika na plaži, a onda par godina kasnije pusti te slike u javnost kao pokušaj degradacije”, kazao je Duraković.

“Ne vidim nikakvu potrebu da u vrijeme kada trebamo riješiti probleme djece u Liplju, portali lokalnih moćnika postaju prostor za moralno isljeđivanje, umjesto da bude glas obespravljenih”, dodaje Duraković.

“Nana Fata Orlović, a sada i ja, preživljavamo oštru medijsku kampanju diskreditacije, koju Salkić vodi provjerenim udbaškim metodama. On ne preza ni od raspada probosanskog bloka na tom putu”, zaključuje Duraković.

 

POVEZANO: Napad glavnog imama MIZ-a Bratunac na Ćamila Durakovića

 

 

(Index.ba)

Previous articleŽao mi je što u srednjoj školi Šešelja nisam još jače istukao
Next articleKONJEVIĆ POLJE: Nakon što se prevrnuo kamion, zbog ulja koje se rasulo po putu, prevrnuo se i motor
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.