Home Novosti BiH “ČEKAJ, PA KAKO SAD OVO, MAJKU MU?”: Dragan Bursać obrukao Vučića nakon...

“ČEKAJ, PA KAKO SAD OVO, MAJKU MU?”: Dragan Bursać obrukao Vučića nakon što su stigle precizne informacije o policijskoj akciji na sjeveru Kosova

Kolumnista iz Banja Luke Dragan Bursać komentarisao je na Twitteru današnja dešavanja na Kosovu i dao jedan posve drugačiji ugao gledanja.

Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

– Čekaj, pa kako sad ovo, majku mu???

Današnju policijsku akciju na Kosovu odobrio Srbin, sudija je Srbin, a većinski sastav policije u Sjevernoj Mitrovici čine Srbi. Prilikom akcije uhapšeno je 6 Albanaca švercera, 1 Srbin švercer i 1 Bošnjak švercer.

Povrijeđeno je 6 policajaca, od kojih jedan Srbin. Sa druge strane, ranjen je jedan švercer Srbin, koji je branio svog kolegu švercera Albanca.

Pa na koga to sa sigurne distance onda “GRMI“ Vučić? Na jadne “ugrožene“ Srbe? A i vi Srbi, nikakav ste narod na terenu “dole“. Branite kolege Albance švercere, umjesto da idete dogodine do Prizrena!

Previous articleOSTAO JE SAM: Nakon američke ambasade, Dodiku stigla poruka i iz Delegacije EU u BiH
Next article„AKO NATO NEŠTO POKUŠA, NAŠI PRIJATELJI OBEĆALI SU…“: Pogledajte kako Milorad Dodik priziva veliki rat i šta je odgovorio na pitanje koje zemlje će priznati Republiku Srpsku (VIDEO)
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.