Čitalac BN-a “sahranio” Dnevnik RTRS-a: Prvo Željka, pa Špirić, Crnadak, srećom ima daljinski

Jedan od čitalaca BN portala ostavio je zanimljiv komentar ispod teksta na tom portalu, ne odolivši da se osvrne i na centralni dnevnik RTRS-a.

 

Copy

 

Čitalac pod nadimkom “Poslednji kineski car”, svoju reakciju objavio je ispod teksta na BN-u u kome ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović demantuje tvrdnje o neravnomjernoj raspodjeli novca institucijama kulture u RS-u.

Spomenuti čitalac je iskoristio priliku da ukaže na jedan drugi problem, a njegov komentar prenosimo bez intervencija.

-Nije tema, ali moram napisati. Od 18h na RTRS-u gledam rukomet, polufinale Španija-Francuska, da bi u 19,26 prekinut prenos 4 minuta prije kraja zbog Dnevnika. Pitam se, zašto je uopšte prenos i emitovan ako se nije mogao ispoštovati do kraja. Briga me što su ga vjerovatno prebacili na, “drugi kanal RTRS plus”. I poče taj Dnevnik, pa prvo Željka, pa Špirić, pa napad na Crnadka, pa onda dođe na red i euforija jer su znali da Brajan Hojt Ji neće biti ambasador u BiH. I sada moramo slaviti zbog toga. Evo, ja predlažem još jednu paradu i veliki prijem povodom toga. Ni riječi o ekonomiji, poslu, kako bolje, kako naprijed. Ni riječi ni o ovome o čemu Šarović priča. Koga to briga što on priča, on je vjerovatno izdajnik, a pravu istinu znaju u BL. I tako, ali jbg. srećom ima daljinski…

 

 

(Bportal.ba/Faktor/BN)

Komentari su zatvoreni