ČOVIĆ U AKCIJI: „Budite uvjereni da ćemo biti konstitutivni, legitimno predstavljeni, imati svoje…“

Nove poruke lidera HDZ-a BiH stižu iz Hercegovine.

Jučerašnjoj svečanosti Dana općine Čitluk prisustvovalo je visoko izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH koje je predvodio Dragan Čović.

„Svi nazočni dužnosnici ovdje danas svih razina vlasti pokazuju povezanost i zajedništvo i na to možemo biti ponosni. Svi oni koji rade u kulturi, sportu, obrazovanju, gospodarstvu, čine jedan poseban prilog i možemo biti ponosni i da ove dvije godine propuštene da se ovako okupljamo, opet prezentiramo sve ove projekte. Siguran sam da će video prikaz koji ste napravili i prikazali i koji je izuzetno sadržajan, svake iduće godine dobiti novi projekt. To je poruka nama kako se trebamo štititi u ovim vremenima iskušenja. Znali smo iskoristiti vrijeme pandemije pa uraditi puno onoga što bi bilo teško uraditi u normalnim okolnostima. Najbolje se to vidi kada se sada prođe Čitlukom i Međugorijem, ali isto tako vidjeli smo iskušenja i užase rata iz Ukrajine. Opet smo prvi pružili ruku ljudima koji su se osjećali kao mi prije 30-ak godina“, kazao je Čović.

„Nova politička iskušenja koja su ispred nas, motiv su, da zbijemo svoje redove u zajedništvu kao što smo to danas uradili i da na taj način jasno skrenemo pozornost na sebe. Dok smo takvi, budite uvjereni da ćemo biti konstitutivni, legitimno predstavljeni, da ćemo imati svoje programe razvoja na koje ćemo biti ponosni“, kazao je Čović.

Komentari su zatvoreni