Dalila Mujić se rasplakala: Otac mi nije oprostio vezu s Mladenom jer je loše govorio o Srebrenici

Problem nije bio u tome što se zabavljala s pravoslavcem, nego što je on loše govorio o pogibiji muslimana u Srebrenici.

 

Dalila Mujić otkrila je na poligrafu da je bila u svađi s ocem Husom jer on nije mogao da prihvati njenu vezu s Mladenom Vuletićem, piše “Kurir“.

Prema riječima pobjednice prošle sezone „Parova“, problem nije bio u tome što se zabavljala s pravoslavcem, nego što je on loše govorio o pogibiji muslimana u Srebrenici.

– Otac nije mogao da mi oprosti što sam bila s Mladenom i njegovo vrijeđanje Srebrenice. Evo, i Dejan (sadašnji muž, prim. aut.) je pravoslavac, ali njega gleda kao svog sina. Prosto je najbitnije da l‘ si čovjek ili nečovjek – rekla je Dalila na poligrafu.

Starleta je otkrila i kako je izgledao njen prvi susret sa ocem posleij dužeg vremena:

– Uhvatila me bila jaka trema. Kupili smo nov auto, gdje ćemo, šta ćemo – ajmo do Bosne, idemo kod babe, pa nek bude kako bude. Došli smo tamo, on me zagrlio, ja zaplakala, on malo tužan, ništa mi nije rekao osim da je glasao za mene.

Plašila sam se susreta s njim jer ga nisam ni vidjela ni čula devet mjeseci, tek poslije sam saznala da je on zvao dok sam bila u rijalitiju da mi čestita Bajram. Svi su bili kod njega, Dejan i njegovi drugovi, i svi su bili oduševljeni kako ih je primio, da je jedan dobar čovjek.

Komentari su zatvoreni