Čuvajmo Srebrenicu - ZS

Dodik: Nek se prestane za****vati, da se ja ne bih za****vao s njim

0

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je sinoć u Bileći da su institucije RS više novca kroz projekte uložile u Hercegovinu nego što je naplaćeno poreza i što je bilo dobiti u javnim preduzećima na ovom području.

Dodik je na predizbornom skupu SNSD-a istakao da Hercegovina treba da bude dio Krajine, jer Krajina ne želi nijedan fening koji se stvori u Hercegovini, dok opozicija pokušava da to predstavi potpuno suprotno.

Između ostalog Dodik je poslao poruku Draženu Dunđeru kandidatu NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banjaluci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o smrti svoga sina Davida Dragičevića da će 8. oktobra morati otići sa Trga Krajine.

“Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

(Fokus.ba)

Odgovori

84 queries in 0.963 seconds.