Čuvajmo Srebrenicu

DODIKU OPET NEĆE BITI DOBRO: Ministrica odbrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš predsjedava važnom sjednicom, stiže delegacija NATO-a i kompletan diplomatski kor – osim RUSA!?

Domaćin ovogodišnje sjednice Strateškog komiteta za NMiMES je Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini

Sedamnaesta sjednica Strateškog komiteta za naoružanje, municiju i minsko-eksplozivna sredstva (Strateški komitet za NMiMES), kojom će predsjedavati ministrica odbrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš, bit će održana danas u Sarajevu.

Povezani članci

KAD PUHALO “TVITA”: “Crkva u dvorištu Fate…

FMON dodijelio knjige za Memorijalni centar Srebrenica…

Domaćin ovogodišnje sjednice Strateškog komiteta za NMiMES je Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini.

U radu sjednice učestvovat će stalni članovi Komiteta – predstavnici Ministarstva odbrane i Zajedničkog štaba Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OSBiH), predstavnici Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), međunarodnih organizacija u našoj zemlji – Ureda specijalnog predstavnika Evropske unije, Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP), NATO-a i EUFOR-a.

Skupu će prisustvovati i predstavnici ambasada u Bosni i Hercegovini – Sjedinjenih Država, Švicarske Konfederacije, Savezne Republike Njemačke, Velike Britanije, Republike Austrije i Kraljevine Švedske.

Loading..