HAPŠENJE U ČELINCU: Zbog provociranja DODIKA dvije ŽENE odvedene u policiju, kod jedne pronađen KAMEN u torbici

0

– Nakon toga dva lica su lišena slobode. U toku je uzimanje izjave od njih i nakon toga utvrđivanje elemenata prekršajne odgovornosti – rekao je Ćulum.

Direktor Policije RS izjavio je Srni da su dvije osobe uhapšene u Čelincu, nakon što su dobacivale i provocirale predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji, a kod jedne od privedenih pronađen je kamen u torbi.

Ćulum kaže da su uhapšeni, predvođeni odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Draškom Stanivukovićem, došli na polaganje kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji u Čelincu, te dobacivale i provocirale predsjednika RS tokom njegovog govora.

– Nakon toga dvije osobe su lišene slobode. U toku je uzimanje izjave od njih i nakon toga utvrđivanje elemenata prekršajne odgovornosti – rekao je Ćulum.

On je istakao da je kod jedne ženske osobe pronađen kamen u torbi veličine dvije šake, dok je kod Stanivukovića u džepu, takođe, pronađen kamen. Ćulum kaže da će nakon uzimanja izjava ove osobe biti puštene na slobodu.

(SB)

Odgovori