Husu zaustavila policija u Australiji, uslijedio šou (VIDEO)

Na društvenim mrežama posljednjih dana aktuelan je video snimak na kome je navodno glavna uloga izvijesni Huso, rodom iz Bosne i Hercegovine, a koji živi u Australiji.

 

 

Naime, Huso se vozio na skuteru, a čini se da nije imao dozvolu, niti je motor bio registrovan.

 

Problem je bila i kaciga, pa ga je zaustavila policija. Sve bi i nekako bilo uredu da Huso govori engleski jezik, ali onda je uslijedio pravi šou.

 

Čim ga je zaustavio policajac je upitao gospodina gdje ide. “No registren. Pejper hom, pejper hom”, već je krenuo Huso da se pravda.

 

Potom je policajac pokušavao da objasni Husi gdje je pogriješio, ali je ovaj stariji gospodin samo gledao u njega i s vremena na vrijeme nešto promrmljao na bošnjačkom jeziku.

 

“No spik ingliš. Ne mogu, ne mogu. Nemoj me za***avati”, govorio je Huso policajcu, dok mu je ovaj objašnjavao da mu kaciga nije uredna i da mu neće pomoći u slučaju pada.

 

Huso je na kraju pokušao da objasni službeniku da ima dug vozački staž. “Fiftin ijer ja ovo radim, Fitin jiers ja vozim”, govorio je policajcu.

 

Snimak je na kraju postao viralan i za kratko vrijeme je pregledan nekoliko stotina hiljada puta, a Huso je na kraju kažnjen s 295 dolara i 3 negativna prekršajna boda zbog nenošenja kacige.

 

 

Radio Glas Drine

Amar H

Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.
Close
Close