I VUČIĆU NEKO DA ZAČEPI USTA: “Imao bih mnogo toga da pitam, ali bolje da ćutim”

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je najnovije kritike episkopa crnogorsko-primorskog Amfilohija ideje o razgraničenju.

On je izjavio da bi takve kritičare imao mnogo toga da pita, u vezi s “otcepljenjem Crne Gore ili jednostavnim progašlenjem nezavinosti Kosova” i šta su oni tada radili…

Vučić je, nakon obilaska kompanije “Eruotay” u Kraljevu, u izjavi novinarima, kazao da nema ništa protiv kritika, da je to uvijek lako, ali da neće da odgovara na uvrede uvredama.

“Bolje je da se borim za fabrike, ljude, budućnost”, poručio je.

Podsjetio je da je prije 2009, kada su povećane plate i minimalac, minimalac bio 159 eura, a četiri godine kasnije povećan je za svega tri eura, a od januara iduće godine biće 230 eura.

“To je za 41,3 odsto više. Neko će da kaže da je moglo brže i bolje, ali ako se ima u vidu da je zemlja bila uništena, onda je to višenego uspešan oporavak”, konstatovao je Vučić.

Skrenuo je pažnju na žene koje će raditi u fabrici i poručio da njihov osmjeh pokazuje da znaju da neće biti bogate, ali da će im biti bolje i da su zadovoljne.

“Što se tiče tih koji bi sve bolje radili, a nisu radili kada su bili na vlasti, sveštenička i crkvena lica, ne mogu da ulazim u tu sferu. Ne zato što nemam šta da pitam oko otceljenja Crne Gore i jednostrane proglašene nezavisnosti Kosova. Imao bih mnogo toga da pitam, ali je bolje da ćutim. Borićemo se za interese naroda i zemlje”, naglasio je on.

(SB)

Amar H

Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.

Leave a Reply

Close
Close