Idi Ramize, ne vrijeđaj nam inteligenciju

0

Prije nekoliko dana gledao sam Vas gospodine Ramize u jednoj emisiji kada sta izjavili kako je SDA branila ovu zemlju.

 

 

Piše: Mehmedalija Bešić

Pa gospodine Ramize, moj brat je poginuo sa svojih 16 godina braneći Srebrenicu. Objasnite mi kako je dijete od 16 godina znalo šta je uopšte stranka? Postavljeni ste gospodine Salkiću za povjerenika u Srebrenici, šta ste uradili osim što ste svoje rođake iz Bratunca pozapošljavali u Srebrenici?

Pored Neđe Mlađenovića u svom rodnom Bratuncu se ne možete ni za šta pitati pa ste svoju politiku prebacili u Srebrenicu. Odlučili ste da razjedinite još više Bošnjake koji im je dovoljno što su izgubili Srebrenicu. Srebrenica je pala u Vašem mandatu gospodine Salkiću. Zaboravili ste da su momci i djevojke iz Srebrenice radile za Vas i Vašu kampanju 2014. Godine. Da tada nije bilo Emira Suljagića i Prvog Marta vjerovatno nikada ne bi ste bili potpredsjednik RS-a.

Umjesto da se bavite Bratuncom i time kako su Vaši odbornici izglasali krsnu slavu te opštine, Vi se petljate u Srebrenicu.

Bosanski jezik je protjeran iz RS-a u Vašem mandatu. Šta ste uradili povodom toga? Čovjek koji se bori za predmet Bosanski jezik još uvijek nije savladao padeže, čemu svjednoči broj ponavljanja vokativa imenice Sadik – SadikE u emisiji. Tu bih ja završio priču o Vašim magistarskim kompetencijama. Rezultat Vašeg rada i Vaše politke će se vidjeti u oktobru.

Počistite prvog ispred svog dvorišta…

 

 

(ZASREBRENICU.ba)

Odgovori