JE LI OVO SKRIVENA POZADINA “OTVORENOG BALKANA”?: Pogledajte kako režimski historičar Aleksandar Raković predviđa ujedinjenje “tri srpske države” – Srbije, RS i Crne Gore (VIDEO)

Ujedinjenje Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore na isključivo mirotvoran način bilo bi pravedno rješenje, izjavio je srbijanski režimski historičar Aleksandar Raković u intervjuu za Novosadsku televiziju.

S tim u vezi Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje Republike Srpske s Republikom Srbijom.

Što se tiče Crne Gore, Raković je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore.

Kada je riječ o Sjevernoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Sjeverne Makedonije, u sklopu projekta “Otvoreni Balkan”.

Nove okolnosti, naglasio je Raković, donijet će pravedna rješenja a među njima je i logičan rasplet da se “tri srpske države” ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država.

Cijeli intervju možete pogledati na OVOM LINKU.

(SB)

Komentari su zatvoreni