Čuvajmo Srebrenicu

JEZIVE SLIKE IZ ZAGREBA: Ustaše održale BIZARAN MARŠ, traže “OSLOBAĐANJE HRVATSKE”

Autohtona – Hrvatska stranka prava je u povodu Antunova održala još jedan u nizu svojih bizarnih marševa.

Predvođeni Draženom Kelemincem članovi spomenute stranke odjenuti isključivo u crnu odjeću prošetali su centrom Zagreba.

Nekoliko desetina pripadnika ekstremno desne Autohtone-Hrvatske stranke prava danas je prošetalo centrom Zagreba u crnoj odjeći, noseći transparente i zastave. Oni su pored zastava Republike Hrvatske kroz Zagreb nosili i šahovnice s prvim bijelim poljem te zastave HOS-a (Hrvatske odbrambene snage) i sliku sa likom Ante Starčevića uz parolu “Hrvatska nije slobodna. Oslobodimo Hrvatsku”.

Svi članovi ovog pokreta bili su u crnoj odjeći, a neki su nosili i majice sa ustaškim pozdravom “Za dom spremni”.

Nakon defilea zagrebačkim ulicama zaustavili su se na centralni Trg bana Jelačića te podigli prekrižene zastave Evropske unije

Uoči današnje šetnje oni su putem društvenim mreža poslali poruku svima koji im se žele priključiti.

“Autohtona – Hrvatska stranka prava za svakog sudionika osigurala je štap sa barjakom s bijelim poljem. Nosit ćemo Hrvatski štit, sliku Ante Starčevića i transparent ‘Hrvatska nije slobodna, oslobodimo Hrvatsku’. Pozivamo sve koji dolaze da dođu u crnoj majici i crnim hlačama. Dan prije komunjare slave ubijanje Hrvata i rušenje Hrvatske države. Pokažimo im u nedjelju da Hrvatska živi vječno”, naveli su u pozivu.

Policija je nadzirala članove ove stranke i snimala cijeli defile.

(SB)

Loading..