Home Novosti BiH Kako je Dodik dobio najviše glasova u zvorničkom selu – sinonimu za...

Kako je Dodik dobio najviše glasova u zvorničkom selu – sinonimu za šehide? / Duraković: Pomete nas Milorad od Laktaša

Bošnjačko mjesto Klisa u Zvorniku (inače sinonim za šehidsko selo, gdje su Bošnjaci odvedeni u Bijeli potok i brutalno pobijeni), dobar narod, koji sam u kampanji obišao, srdačno me dočekali, gdje sam bio skoro pa ubijeđen da će glasati za mene, kaže Duraković

Ćamil Duraković, kandidat za potpredsjednika Republike Srpske, oglasio se na svojoj zvaničnoj Facebook stranici na kojoj je komentarisao glasanje u zvorničkom selu Klisa.

Duraković kaže kako je Klisa sinonim za šehidsko selo u kojem su, tokom agresije na BiH, ubijeni mnogi Bošnjaci.

Očekivao je Duraković da će u tom selu glasati za njega međutim, prema rezultatima, lider SNSD-a Milorad Dodik odnio je pobjedu u Klisi.

Ne postoji dilema, prema Durakovićevom mišljenju, da je u ovom selu izvršena izborna krađa.

– Bošnjačko mjesto Klisa u Zvorniku (inače sinonim za šehidsko selo, gdje su Bošnjaci odvedeni u Bijeli potok i brutalno pobijeni), dobar narod, koji sam u kampanji obišao, srdačno me dočekali, gdje sam bio skoro pa ubijeđen da će glasati za mene, a onda dođu oni koji silom i moći žele zadržati vlast, koruptivnim radom odbora, učine da nas, bošnjačke kandidate, Milorad od Laktaša, inače “omiljen” među Bošnjacima, pomete. Transparentno nema govora. E jadni mi, rekao je Duraković.

Previous articleČUVENI NOVINAR DIREKTNO IZ WASHINGTONA: Ovo je razlog zbog kojeg je Fadil Novalić završio na američkoj crnoj listi
Next articleDRAGAN ČOVIĆ SE VEĆ SPREMA ZA NOVU OFANZIVU: “Da nije bilo Plenkovića, ne bi bilo intervencija Christiana Schmidta!”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.