Kako je Ramiz Salkić ostavio Bratunac i bratunčane na cjedilu

0

Ramiz Salkić, veliki patriJota kako se sam predstavlja više voli da vodi računa o drugim opštinama nego o svom Bratuncu.

 

 

Primjera radi, prije nekoliko mjeseci “Ramizovi odbornici” su svojim glasovima izglasali krsnu slavu opštine Bratunac. Kako smo saznali, Bošnjaci su se prodali. Neki radi donacija a neki radi radnog mjesta. Iako su zaboravili da su im kolege u skupštinskim klupama od 1992. do 1995. ubijali očeve, majke, sestre, pa i novorođenčad.

Kako portal ZASREBRENICU.ba saznaje, opštinski načelnik, Nedeljko Mlađenović je zabranio ezan. Naredio je da se smanji do te mjere da se i ne čuje. I tako već godinama. Ramiz Salkić i njegovi prijatelji iz islamske zajednice se ne oglašavaju. Vjerovatno neće da se zamjere svojim srpskim partnerima. Ipak je ovo izborna godina.

Šta je Ramiz uradio za povratnike?

Veliko NIŠTA. U njegovom mandatu je protjeran i bosanski jezik a Ramiz osim par ispada na TV-u nije uradio ništa. Obilazio je nekoliko puta napadnute povratnike, doduše gorivom koji mu narod plaća.

Kada nije mogao da naređuje u svom rodnom Bratuncu onda je uz pomoć svojih vjernih pasa u Srebrenici zaposlio nekoliko Bratunčana. Za te fiktivne ugovore čak ni Srebrenički načelnik ne zna.

Postavio je na svim pozicijama sebi odanu osobu kako bi svim segmentima mogao da upravlja.

Ramiz Salkić nam je već nekoliko puta vrijeđao inteligenciju. Posljednji put je bila njegova izjava kako je SDA branila ovu zemlju. Ne zna Salkić da su maloljetni borci ginuli i kao takvi nisu imali uopće pojma šta znači stranka.

Odgovori