Ko je izmanipulisao nanu Fatu?! Imena Ramize,imena!

Šokantna je bila izjava nane Fate u centralnom dnevniku da joj je Ramiz Salkić nudio da proda zemlji na kojoj se nalazi nelegalno izrađena crkva te da podjele novac od prodaje zemlje.

 

 

Dali smo Ramizu Salkiću priliku da govori za našu televiziju. Nije htio. Napisao je saopćenje u kojem navodi da je nana Fata politički i medijski izmanipulisana jer je u poznim godinama te da od onog što je rekla ništa nije tačno. Ko ju je izmanipulisao medijski? Ko ju je izmanipulisao politički? Ramiz nije rekao. Ako je hrabar i čist pred Bogom i narodom kako je sam naveo reči će ime političke stranke ili političara koji je nanu izmanipulisao. Nana Fata možda ima godina ali ima i stav, karakter i hrabrost. Neda svoje. Ima ono što političarima u našoj zemlji nedostaje. Koliko joj je Ramiz Salkić kao predstavnik Bošnjaka u RS-u pomogao pokazuje crkva u naninoj avliji koja tamo stoji 15 godina.

Porazno je i to što nakon ove izjave su reagovali uglavnom samo mediji, ali niko od onih svakako koji nikako ne reaguju onda kada treba. Istina, vikend je, možda sutra.

 

 

(Video preuzet sa FACE TV-a)

Komentari su zatvoreni