Čuvajmo Srebrenicu

MEKTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Dodik je psihički poremećen, huška narod i želi proizvesti nerede u Banjaluci”

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić komentarisao je za Vijesti.ba navode Milorada Dodika o tajnom scenariju koji je pripremljen za šesti oktobar po kojem se treba onemogućiti održavanje izbora, te poziva na odbranu. Mekić smatra da se radi o Dodikovim glupostima i da je očito kako Dodik više ne može psihički da podnese pritisak kampanje.

Mektić je naveo da je upravo Dodik izvršio udar na Banja Luku.

Povezani članci

“On je izvršio udar na Banja Luku i devastirao je za račun, da ne kažem svog sela. Sve što je bilo važno i značajno po čemu je Banja Luka prepoznatljiva on je uništio, pa i od kulture preko sporta, tako da je on za vrijeme svoje vladavine najveći udar napravio na Banja Luku a nama je do Banja Luke kao glavnog grada Republike Srpske izuzetno stalo i mi ćemo povratiti njen sjaj. Nama je stalo da Banja Luka bude jedna jako prepoznatljiva i privredna, kulturna i sportska sredina, a to je Dodik sve devastirao”, rekao je Mektić.

– To što govori te gluposti, čovjek je vjerovatno psihički poremetio i ne može više da se više nosi sa ovim, i sada ide ka anarhiji, ka izazivanju anarhije huškajući narod pokušava da proizvede strah i uvesti nerede u Banja Luku, zaključio je Mektić.

(Slobodna Bosna)

Pratite ZASREBRENICU.ba na Facebooku