MIJATOVIĆ PISAO LANI PUDAR: „Ja te iz Banja Luke molim diži i dalje visoko i ponosno našu zastavu, diži je u nebesa…“

“Hvala ti dijete za sve, nadam se da se ne ljutiš što te zovem dijete jer mlađa si od moje Une samo godinu dana”, rekao je Vojin Mijatović.

Potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH Vojin Mijatović, uputio je otvoreno pismo najboljoj bh. plivačici Lani Pudar.

„Ponesi visoko zastavu zlatno dijete!

Hvala ti dijete za sve, nadam se da se ne ljutiš što te zovem dijete jer mlađa si od moje Une samo godinu dana.

Hvala Veliboru i Nadi koji su te vaspitali da postaneš šampion i to svjetske klase, imaju na šta biti ponosni.

Znaš dijete tu zastavu koju tako visoko dižeš, mnogi pa i u tvojoj i mojoj zemlji ne vole, nemoj me pitati zašto, jer nemam ti odgovor.

Znaš, dijete ta zastava ti nije omogućila ni bazen ni uslove, ali uprkos svemu, ja te iz Banja Luke molim diži je i dalje visoko i ponosno, diži je u nebesa, neka cijli svijet čuje za zlatno dijete Lanu Pudar i jednu malu ali ponosnu zemlju Bosnu i Hercegovinu.

Biće dijete i uspona i padova u karijeri to je sve sport, ali sam siguran da tvoj let tek predstoji i to u neslućene visine.

Ja te molim samo jednu stvar, nikad ne zaboravi ponosna si Bosanka i Hercegovka, uvijek visoko podigni našu zastavu, jer više si sa svojih 16 godina uradila za svoju zemlju nego cijela politička scena poslednjih 27 godina.

Lana Pudar ti si naše zlatno dijete, ponos ove države i ove zastave pa koliko god je mnogi osporavali.

Plivaj, zlatno dijete, ti si ponos nacije“, poručio je Mijatović.

Komentari su zatvoreni