Održana Skupština FK Guber

0

U maloj sali Kulturnog centra Srebrenica večeras je održana Skupština FK Guber na kojoj su članovi kluba izabrali predsjednika, potpredsjednika  i sekretara Upravnog odbora FK Guber, te generalnog sekretara Skupštine FK Guber. Na skupštini je prisustvovalo 54 člana FK Guber sa pravom glasa, a organi uprave su birani 2/3 većinom.

Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Adis Cibralić koji je i u proteklom periodu obnašao ovu dužnost. Predsjednik Upravnog odbora ujedno je i predsjednik FK Guber. Za potpredsjednika kluba je izabran Zekerijah Hadžić, dok je za sekretara Upravnog odbora imenovan Miloje Petrović. Za generalnog sekretara Skupštine FK Guber izabran je Drago Blagojević, dok je predsjednik Skupštine i dalje ostao Momčilo Cvjetinović.

Skupština je usvojila i izmjene i dopune Statuta FK Guber, a Upravni odbor je popunjen sa novim članovima. Upravni odbor FK Guber broji 11 članova.

Skupština je usvojila i izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2015. i 2016. godinu.

Fudbalski klub Guber završio je jesenji dio polusezone 2016/2017. u okviru Druge lige Republike Srpske –  Istok na osmom mjestu sa 22 boda.

Autor: zasrebrenicu.ba

Odgovori