Otkrivamo: „Herojska borba“ Ramiza u manjem bh. entitetu

0

Prošle godine glavna vijest u bh. medijima je teška sudbina koja je zadesila potpredsjednika Republike Srpske, Ramiza Salkića. Naime, Ramiz od dolaska na vlast 2014. godine nema pravo na službenog vozača, pečat i boravak u Palati predsjednika.

 

 

„Da je lahko nije vala. Prije svega želim da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi u protekle tri i po godine na bilo koji način pomogli da preživim ovaj užasni period. Znate, ja cijelo ovo vrijeme preživljavam samo uz pomoć dobrih ljudi i skromnih 5 000 KM koji mi legnu svakog prvog na račun. Eh da sam barem u Federaciji pa da pored ovog posla budem član još par Nadzornih odbora, valjalo bi“, otvorio je dušu Ramiz.

„Možete zamisliti kako se ja osjećam kada odem u centralu stranke i boravim u društvu sa Šefikom Džaferovićem, Bakirom Izetbegovićem, Amirom Zukićem i ostalim? Pa svi oni mjesečno samo na reprezentaciju troše preko 10 000 KM, a ja ko zadnja fukara ni vozača nemam. O pečatu i budžetu i da ne pričam“, kroz suze je završio Salkić

Dirnuti ovom pričom, želimo iskazati punu podršku Ramizu Salkiću te mu se ovim putem stavljamo na raspolaganje kako bi što lakše prebrodio preostalih pola godine do kraja mandata.

 

 

Aldin Vrškić / Karakter.ba

Odgovori