OTKRIVENA RATNA PROŠLOST IGORA RADOJIČIĆA: Pet godina ratovao protiv Bošnjaka i Hrvata i dobio medalju za….

– Zamjera mu se da nije dovoljno dobar Srbin. Igor Radojičić ne mora da dokazuje svoje srpstvo tako što će otići u Crnu Goru da bi tražio potvrdu svog srpstva…

Srđan Rajčević, šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a poručuje da su aktivnosti opozicije vidljive samo u Banjaluci, ali izbori u Banjaluci nikada neć ebiti lakši.

“Gledam sa kakvim podmuklim napadima idu na Igora Radojičića. Zamjera mu se da nije dovoljno dobar Srbin. Igor Radojičić ne mora da dokazuje svoje srpstvo tako što će otići u Crnu Goru da bi tražio potvrdu svog srpstva. On je svoje srpstvo pokazao u septembru ’91. godine kada je kao najbolji student Elektrotehničkog fakulteta otišao na ratište i vratio se sa njega nakon Dejtona kada je stekao čin kapetana VRS, kada je dobio medalju zasluga za narod i kada je na kraju krajeva dobio i orden Svetoga Save Prvoga reda od sinoda SPC-a”, kaže Rajčević i poručuje da ako je to ono što mu zamjeraju onda im je politički narativ promašen.

“On je patriota, ostvaren čovjek, porodičan, on je za Banjaluku u protekle četiri godine učinio više nego bilo ko prije njega. Sama činjenica da imate velike infrastrukturne radove, četiri mosta koji se trenutno grade, fabriku vode, novu toplanu. To su sve infrastrukturni projekti koje je Radojičić uspio da realizuje u samo jednom mandatu”, kaže Radojičić.

(SB)

Amar H

Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.

Leave a Reply

Close
Close