Ovo je vojvoda Branilsav Vakić Atila, četnik iz Niša koji je sijao smrt i pljačkao bošnjačku imovinu po istočnoj Hercegovini

Ovo je stan u Nišu četničkog vojvode Branilsava Vakića Atile koji je sijao smrt i pljačkao bošnjačku imovinu po istočnoj Hercegovini (Trebinje, Nevesinje, Ljubinje, Gacko, Bileća itd.)

 

 

Pozivam priatelje iz istočne Hercegovine da dobro pogledaju stvari u njegovom stanu, tepihe itd., jer mogu prepoznati svoje stvari koje je ovaj zlotvor opljačkao 1992. godine, piše na svom Facebook profilu Aziz Tafro, publicista i istraživač ratnih zličina.

Aziz Tafro u nastavku iznosi dokaze o zločincu Branislavu Vakiću Atili.

EVO DOKAZA KAKO JE VOJVODA BRANISLAV VAKIČ ATILA IZ NIŠA PLJAČKAO ISTOČnU HERCEGOVINU

Iz službene zabilješke Centra RDB Niš broj 72018 od 09. 07. 1992. godine vidi se kako je Branislav Vakić Atila na svom krvavom putu po istočnoj Hercegovini pljačkao bošnjačku imovinu. Robu je dovozio u Niš i tamo je sa svojim šurakom Purić Varimirom Purektom skladištio u vikendicu u ataru Suvi Do, pokraj Ništa.
Dovozio je teretne automobile mostarskih registracija, čak je opljačkao i vozilo elektrodistribucije iz Dubrovnikka – Zastava 128.
Iz bošnjačkih kuča je pljačkao i u Niš dovozio bijelu tehniku, televizore, video rekordere i kasetofone.
Sa ratišta je od Vojske Republike Srpske krao oružje koje je dovozio u Niš i prodavao.
Sramotno je da je Srbija dozvolila da Branislav Vakić Atila zbog pljačke ubija Bošnjake po istočnoj Hercegovini. Da je vlast republike Srbije znala šta on radi a ništa nije poduzela najbolje dokazuje ovaj dokument.


SAFF

Komentari su zatvoreni