PADAJU MASKE: Pogledajte kako Vučić preko svojih medija diže paniku i sprema se za rat, iza svega stoji…

Mediji u regionu i jutros bruje o izjavi predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se pohvalio „ultimatumom“ generalnom sekretaru NATO saveza Jensu Stoltenbergu.

Aleksandar Vučić je na domaćem terenu, televiziji Pink“ izjavio kako je imao oštar razgovor sa generalnim sekretaru NATO saveza Jensom Stoltenbergom.

„Čekaćemo vas 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. ili 2004. godine“, rekao je Vučić u emisiji Hit tvit TV Pink.

„Mi sada imamo 14 MiG-29 (koji mogu da lete). Oni su mislili da se ja šalim. Jel’ Srbija to nema pravo da podigne svoje helikoptere ili avione u centralnoj Srbiji? (Predstavnici EU) se sedam dana nisu uzbudili zbog oklopnih kola kosovske policije, ali jesu istog sekunda kad je Srbija pokazala da neće dozvoli (da je ponižavaju)“, kazao je Vučić.

Jutrošnje naslovnice medija pod kontrolom Aleksandra Vučića otkrivaju sve.

Dodamo li na ovo još i informaciju o jučerašnjoj posjeti ambasadora Rusije u Srbiji Bodana Harčenka Jarinju, sasvim je jasno ko stoji iza svega.

(SB)

Komentari su zatvoreni