Čuvajmo Srebrenicu

Pila je vodu od ananasa svako jutro, mjesec dana… Ni doktori ne mogu da vjeruju šta joj se desilo

Osim što je vrlo ukusan, ananas je i vrlo zdrav. Zbog toga ga trebate češće konzumirati. Možete ga jesti, možete piti sok od annasa( ali da je prirodni), a možete piti vodu sa ananasom. Samo iscijedite malo ananasa u vodu i to je to.

 

 

Kako god, što više ga uvrstite u vašu prehranu iz ovih razloga: – Bogat je vitaminima i mineralima te se bori protiv upala. Pored toga sadrži bitan enzim bromelain koji je značajan za borbu protiv upala i infekcija. – Zbog svojih sastojaka će odstraniti parazite iz vašeg organizma.

 

Pored toga, očistit će organizam od toksina. Dobar je za jetru i bubrege.   – Ako se zdravo hranite i krećete, ubrzat će gubitak kilograma. – Regulisat će rad štitne žlijezde – Dobar je i za zube, djelovat će kao prirodni izbjeljivač zuba i odstranjivač plaka. Zdravije je nego da koristite hemijske proizvode koji vam mogu naštetiti. – Poboljšat će vam vid jer sadrži dosta vitamina A koji je potreban za vid. Vitamin A se nalazi u mrkvi, kupini. – Ubija ćelije raka i djeluje preventivno.

 

Nadamo se da vam je ovo bilo od koristi, a za više članaka o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu svaki dan i podijelite sa vašim prijateljima i rodbinom.