Pozivam nadležne organe da osiguraju red u NSRS, moglo bi doći do sukoba

Zaoštrava se politička situacija u Republici Srpskoj, a tenzije između dva glavna politička bloka rastu iz dana u dan. Najava smjene glavnog revizora u RS-u Duška Šnjegote proizvela je oštru polemiku između SNSD-a i Saveza za promjene.

 

 

 

 

Zaoštrava se politička situacija u Republici Srpskoj, a tenzije između dva glavna politička bloka rastu iz dana u dan.  Najava smjene glavnog revizora u RS-u Duška Šnjegote proizvela je oštru polemiku između SNSD-a i Saveza za promjene.

Zastupnik Koalicije Domovina u Narodnoj skupštini Republike Srpske Admir Čavka smatra da je nakon priče oko rudnika Ljubije, a zatim i oko RTRS-a, ovo samo još jedan direktni sukob gdje se sudaraju interesi vlasti i opozicije.

Čavka ističe da je zatražio da nezavisna revizija provjeri navode Šnjegote.

Zastupnik Domovine u NSRS upozorava na napetnosti i postojeću situaciju te poziva organe reda da zaštite zastupnike u skupštini. Čavka smatra da Bošnjaci ne trebaju birati bilo kakvu stranu.

“Vukota Govedarica najavljuje da će se tući na sjednici, pa ćemo vidjeti. Ono što znam jeste da Bošnjaci ne trebaju birati strane u ovom sukobu srpske pozicije i opozicije, te da se nećemo hvatati u kola”, rekao je Čavka

Pozivam organe da zaštite zastupnike u Narodnoj skupštini RS-a, jer postoji objektivno strah da može doći do problema”, zaključio je Čavka.

 

(Vijesti.ba)

Komentari su zatvoreni