“S KIM JA RADIM, TITO DRAGI”: Pogledajte urnebesne pravopisne greške u lažnom dokumentu kojim su amateri iz Dodikovog režima pokušali diskreditirati političke oponente (FOTO)

Nakon što je u javnost plasiran ovaj lažni dokument, odmah su se aktivirali Alternativna televizija i RTRS kako bi ovom izmišljenom dokumentu još više dali na značaju.

Portali bliski režimu Milorada Dodika jučer su u javnost plasirali lažni dokument američke vlade (Odjel za odbranu) u kojem se navodi da je Jelena Trivić iz Sjedinjenih Država dobila 10 miliona dolara za izbornu kampanju.

Kako to obično biva, nakon što je u javnost plasiran ovaj lažni dokument, odmah su se aktivirali Alternativna televizija i RTRS kako bi ovom izmišljenom dokumentu dali još veći publicitet.

Tako su angažovali analitičare bliske režimu Milorada Dodika, poput Dragomir Anđelković iz Beograda, koji će “iz stručnog ugla” obrazložiti navodnu zavjeru Amerikanaca protiv SNSD-a.

A kakvi su amateri i nesposobnjakovići u službi Dodika govori i prosta jezička analiza izmišljenog dokumenta. Naime, dokument obiluje nizom gramatičkih i pravopisnih greški koji su nezamislivi u orginalnim dokumentima američke vlade.

Sve greške koje su napravili SNSD-ovi amateri pogledajte u nastavku:

Komentari su zatvoreni