Čuvajmo Srebrenicu

ŠAROVIĆ OGOLIO VOŽDA: “Dodik završava put uvođenja BiH u NATO bez da je o tome ikad išta pitao institucije Republike Srpske…”

Dodik je započeo uvođenje BiH u NATO još u vremenu kad je bio svježi dašak vjetra na Balkanu a dovršava ga upravo ovih dana dok pred građanima glumi patriotu”, istakao je Šarović.

“Dokument objavljen iz sjedišta NATO kao i izjava Željka Komšića izrečena danas u programu FTV dokaz su da je Dodik dovršio uvođenje BiH u NATO, da je Program reformi bio samo farsa u režiji Milorada Dodika i da je Dodik u Narodnu skupštinu RS poturio lažni dokument te tako doveo poslanike i cjelokupnu javnost u zabludu, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

“Dodik završava put uvođenja BiH u NATO bez da je o tome ikad išta pitao institucije Republike Srpske i našu javnost. Dodik je započeo uvođenje BiH u NATO još u vremenu kad je bio svježi dašak vjetra na Balkanu a dovršava ga upravo ovih dana dok pred građanima glumi patriotu”, istakao je Šarović.

Šarović je kazao da lažna nacionalna politika lidera SNSD danas izlazi na vidjelo i da svakodnevno sve više i više ljudi to prepoznaje i okreće leđa SNSD-u.

(BN)

Komentari su zatvoreni