Šešeljev sin prijeti ubistvom političaru Jovanovićevog LDP-a: Ja ću ti glavu skratiti

0

Nikola Šešelj, stariji sin lidera radikala Vojislava Šešelja, poslije današnjeg incidenta u Hrtkovcima kada su radikali napali funkcionera LDP-a koji je nosio plakat “Šešelj ratni zločinac”, uputio je prijetnje smrću Đorđu Žujoviću iz stranke Čedomira Jovanovića.

 

 

– Sreća vaša što nisam bio tamo. Sad bi vas lopatom skupljali…. Ovoj djevojčici ću oprostiti. Njoj jadnoj izgleda roditelji mozak nisu napravili. A ova četvorica. Da sam ga ja napao taj ne bi imao više ni fizičke funkcije, a kamoli neke druge. Što ne znači da će ih imati… – napisao je Nikola Šešelj na svom Facebook profilu.
On je kao profilnu fotografiju stavio istoimenog funkcionera LDP, a potom nastavio sa prijetnjama u više postova.

– Ja ću ti glavu skratiti pa makar mi to bilo posljednje u životu, kao i ako ga neko rokne prije mene skupiću bar jedno 100.000€ za tog gospodina – napisao je mlađi Šešelj.

– Mrzi me da se krećem zbog majmuna. A majmun se ne plaši za bezbjednost… glava ti je ucijenjena a ja sam već počeo da skupljam pare – napisao je Šešeljev sin u jednom od komentara.

Iz Liberalno demokratske partije (LDP) zatražili su danas hitnu reakciju nadležnih organa zbog prijetnji smrću koje je njihovom aktivisti Đorđu Žujoviću uputio Nikola Šešelj.

Oni su poručili da nadležni hitno moraju reagovati, jer je to direktna prijetnja smrću Žujoviću.

 

 

(SAFF.ba)

Odgovori