SEXY BOSANAC GLUMIĆE U DEVETOM NASTAVKU ‘BRZI I ŽESTOKI’?

0

Fitness model i bodybuilder Ermin Junuzović poznatiji kao Erko Jun, tokom rata u BIH, sa svojim roditeljima, izbjegao je u belgijski Antwerpen, no porijeklo i zemlju rođenja Junuzović ne zaboravlja.

Erko Jun. kojeg na Facebooku prati skoro 4,4 miliona fanova, dok ih na Instagramu ima preko milion, najpopularniji je Bosanac na društvenim mrežama.

Danas je vrlo uspješan bodybuilder, a svoj hobi iz djetinjstva pretvorio je u veoma unosan posao, a u karijeri je osvajao mnogobrojne nagrade na svjetskom nivou, piše Coolstyle.

Ono što je zanimljivo jeste da će se ovaj sexy Bosanac pojaviti u devetom nastavku popularne franšize “Fast and Furious“.

– Pogodite ko glumi u novom Fast & Furious 9 – napisao je Erko na društvenim mrežama, što je oduševilo njegove vjerne pratioce.

Inače, Erko je prošle godine postao i tata a pratioce na Facebooku i Instagramu je dobro unovčio i to kao influencer. Trenutno se u kinima prikazuje osmi nastavak, dok je naredni najavljen za 2019. kada ćemo Erku moći gledati na velikom platnu.

(Hayat/Foto: Facebook)

Odgovori