Sjednica SO Srebrenica 16. aprila

0

Nakon što je juče održan skupštinski kolegij utvrđen je termin održavanja 12. redovne sjednice Skupštine opštine Srebrenica. Sjednica će biti održana 16. aprila tekuće godine sa početkom u 10 sati.

 

 

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Alija Tabaković kaže da je dnevni red sjednice obiman.
– Na dnevnom redu sjednice će se, između ostalog, naći usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice. Odbornička pitanja i odgovori. Informacija o radu načelnika između dvije sjednice. Na dnevnom redu će biti i izvještaj komisije za izbor i imenovanja, te odluka o postupku i uslovima izdavanja u zakup objekata stare škole u Skelanima. Zatim odluka o osnivanju SO Srebrenica o osnivanju centra za preradu mlijeka i mliječnih prerađevina. Odluka o stavljanju van snage o vrsti, visini, kriterijima i načinu provođenja podsticajnih mjera unaprijeđenja i zapošljavanja u oblasti tekstilne i obučarske industrije na području opštine Srebrenica. Odluka o bezbijednosti saobraćaja. Odluka o utvrđivanju i provođenju protiveroznih mjera za poljoprivredno zemljište za 2018. godinu. Odluka o izmjeni i dopuni odluke o administrativnim taksama – kaže Tabaković koji dodaje da su na dnevnom redu i određene informacije i izvještaji.

– Informacija o dopiscu CIK-a o izboru člana opštinske izborne komisije. Informacija o izradi elaborata o zaštiti mineralnih izvorišta n Guberu. Informacija o sjeći privatnih šuma. Izvještaj o radu Skupštine opštine Srebrenica za 2017. godinu, izvještaj o radu Savjeta mjesnih zajednica, izvještaj o radu Savjeta za sport i kulturu, izvještaj o radu Crvenog krsta – rekao je Tabaković.

 

 

RTV Srebrenica

Odgovori