Šok i nevjerica: Pogledajte izraz lica Sergeja Lavrova dok Aleksandar Vučić priča o vješanju

Ruski političar se vjerovatno u ovih nekoliko decenija kako se bavi tim poslom nagledao i naslušao svega, ali ove Vučićeve rečenice ispod natjerale su ga da u nevjerici pogleda.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poznat je po svojim teatralnim govorima u kojima se mogu čuti narodne umotvorine, često zna pustiti i suzu u žaru svojih retorika a sada je uspio svojim rječnikom da šokira i prekaljenog diplomatu kao što je Sergej Lavrov. Ruski političar se vjerovatno u ovih nekoliko decenija kako se bavi tim poslom nagledao i naslušao svega, ali ove Vučićeve rečenice ispod natjerale su ga da u nevjerici pogleda.

-Da nismo uradili s ruskom stranom gasovod, šta bismo mi danas radili? Mogao bih da konopče da se obesim ovde ispred vas i ništa više. Ovako sam srećan. Pa jeste, šta da vam kažem drugo? I to vam govorim kao neko ko je odgovoran, zato što će mene ljudi u ovoj zemlji da pitaju što nema struje i što nema gasa. Neke baš briga, pa kažu: „Tako je svuda“. Ja ne mogu da živim s tim kako je svuda. Baš me briga kako je svuda. Mene interesuje da ovde moj narod ima i struju i gas, kazao je Vučić, a nakon rečenice o vješanju Lavrov je uputio “značajan” pogled ka predsjedniku Srbije.

Komentari su zatvoreni