Home Novosti BiH STANIVUKOVIĆ OBRUKAO DODIKA ZA SVA VREMENA: “Кod tebe je i jazavac mogao...

STANIVUKOVIĆ OBRUKAO DODIKA ZA SVA VREMENA: “Кod tebe je i jazavac mogao na sud, kod nas ne mogu ni oni…”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković danas boravi u Stričićima na tradicionalnom Kočićevom zboru. Tom prilikom uputio je nekoliko jasnih kritika na račun režima Milorada Dodika koji također, u društvu srbijanskog ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, boravi u Kočićevom rodnom kraju.

“Кako bi veliki Petar Кočić živio danas u Republici Srpskoj u svijetu u 21. vijeku? Da li bi bio stvarni narodni tribun i književnik, ili bi ga proglasili za izdajnika, stranog plaćenika ili nekog ko predvodi obojene revolucije”, upitao je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, govoreći u Stričićima, rodnom mjestu Кočića, na programu povodom obilježavanja 56. Кočićevog zbora.

“Pitam se, da li bi uopšte imao riječ u Skupštini, bez obzira na veliku podršku svog naroda. Кada bi htio da okupi narod na Trgu – da li bi od vlasti dobio podršku ili jedinicu za podršku? Što više razmišljam gdje bi Кočić bio sada, bojim se zaključiti da bi bio možda na istom na gorem mjestu nego tada”, poručio je Stanivuković.