Čuvajmo Srebrenicu

U Bratuncu za manje od 24 časa rasvijetljeno krivično djelo

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su za manje od 24 časa identifikovali i pronašli lice koje je iz putničkog automobila koji je bio parkiran ispred garaže prijavitelja u ulici Svetog Save, opština Bratunac, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac i lična dokumenta.

 

 

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 20.08.2017. godine oko 18.15 časova, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, iz putničkog automobila koji je bio parkiran ispred garaže prijavitelja u ulici Svetog Save, opština Bratunac, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 360,00 KM i lična dokumenta.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su 21.08.2017. godine, identifikovali i pronašli šesnaestogodišnjaka iz Bratunca, za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa. Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela, kojom prilikom je kod istog pronađen dio otuđenih predmeta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

esrebrenica.ba

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.