U NAŠOJ STRANCI IZVIJEĐALI KOMŠIĆA I POHVALILI PRIMITIVIZAM NIKŠIĆA: “Komšić je zadnje smeće, bravo Damire Nikšiću”

0

Međutim, primitivizam Damira Nikšića koji se nije ustručavao ni prijetnji, s obzirom da je javno tuzanskim kolegama poručivao da neće živi izaći iz Sarajeva, nije naišao na osudu kod Sanje Renić, zastupnice Naše stranke u Zeničko -dobojskom kantonu, kao i još nekih njenih kolegica.

Skandalozni i primitivni istup Damira Nikšića u kojemu ovaj zastupnik SDP-a na najprimitivniji način vrijeđa partijske kolege iz Tuzlanskog kantona, izazvao je brojne negativne reakcije u javnosti.

Međutim, primitivizam Damira Nikšića koji se nije ustručavao ni prijetnji, s obzirom da je javno tuzanskim kolegama poručivao da neće živi izaći iz Sarajeva, nije naišao na osudu kod Sanje Renić, zastupnice Naše stranke u Zeničk -dobojskom kantonu i članicom Predsjedništva Naše stranke, kao i još nekih njenih kolegica.

Naprotiv, Renić je na društvenim mrežama pohvalila i SDP i Damira Nikšića riječima; Bravo SDP, bravo Damire Nikšiću. Podrška je došla i od njenih kolegica iz Naše stranke poput Valide Repovac-Nikšić ili Saše Vasić koja je napisala da svakoj stranci treba Damir Nikšić

Osim toga, Renić se okomila i na člana Predsjedništva BiH Željka Komšića kojeg je nazvala zadnjim smećem.

Postavlja se pitanje, šta o ovakvim uvredama i advokatisanju primitivizma misli predsjedništvo Naše stranke na čelu sa Predragom Kojovićem, odnosno da li Naša stranka i zvanično stoji iza Nikšićevog primitivizma i vrijeđanja Komšića koji im je još uvijek partner u Bh.bloku.

(SB)

Odgovori