VASKOVIĆ NAJAVLJUJE VELIKE PROMJENE: „Počelo je pospremanje u Bosni i Hercegovini, ništa od malog Schengena, Dodik neće odmah napasti, ne slušaju svi Čovića u HDZ-u“! (VIDEO)

Banjalučki novinar Slobodan Vasković gostovao je video-linkom u programu Face televizije.

„Putovanja u Zagreb i Beograd tragikomična! Da li bi Vučić, Milanović i Plenković dozvolili da ih mire Dodik i Čović?!;

Nema ništa od razvaljivanja BiH! BiH će ostati u ovim granicama i bit će članica NATO-a, te stati u svoj red za EU!; Politika u BiH je nemilosrdna, ne postoji solidarnost! Nema pravne pomoći u BiH, pa čak ni za mene! Pravosuđe polomljeno! Nema pravosuđa u kojem nema snažnog političkog utjecaja!;

Tužilaštvo BiH maksimalno pod političkim utjecajem! Opomenut sam da bih mogao biti uklonjen u aprilu 2018. godine, a za to je zaslužan Lukač! Tada sam se sklonio, jer su mi i djecu maltretirali!;

Region se sređuje onako kako žele velike sile! Čelnici zemalja regiona morali pristati na sređivanje, a neki od njih će u velikom spremanju biti i sklonjeni!; Srbija Sjeverna Makedonija, Albanija, Kosovo, Crna Gora će biti Mali Schengen, koje će kasnije biti usmjerene na EU i NATO!

Mali Schengen je zaživio! BiH neće ući u Mali Schengen!; Washington neće praviti Veliku Srbiju! Vašingtonskim sporazumom predviđen ulazak Kosova u Mali Schengen! Zapad stoji iza toga! Počelo veliko spremanje u BiH! Najveći problem u BiH su tri nacionalna lidera.

Promjena nikada ne dolazi iznutra, uvijek je inicirana iz vana!; ANP urađen pod pritiskom stranaca!; Oko VSTV-a nema promjene, jer nema konsenzusa oko privatne manufakture! Sukob u SDA počeo na kongresu kada se birao kandidat za člana Predsjedništva BiH! Zvizdić bio kandidat, pa ga porodica Izetbegović izbrisala! Njegovu bitku preuzeo Čampara! Ne slušaju svi Čovića u HDZ-u! Primjer je i Nešić kojeg je Dodik stvorio! Njega Dodik drži u šaci s nizom napisanih krivičnih prijava u MUP-u RS-a, bit će aktivirane poslije kampanje! Nešić odvalio snažnu šamarčinu Dodiku! Dodik neće odmah napasti!

(SB)

Amar H

Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.

Leave a Reply

Close
Close