Velika ponuda novogodišnjeg reklamnog materijala u KLIK-u

Zbog velike zainteresovanosti kompanija Klik ove godine je proširila novogodišnju ponudu rekvizita, kako za svoje poslovne partnere, tako i za nove klijente, a koji su predstavljeni u novogodišnjem katalogu ove firme.

 

 

“Protekle godine u novembru je bilo najviše narudžbi za izradu novogodišnjih rekvizita”, rekao je vlasnik kompanije Semir Dudić.

“To je bio povod da se i ove godine uključimo što ranije u izradu materijala za naše aktuelne i potencijalne klijente i na takav način obezbjedimo blagovremenu i kvalitetnu reprezentaciju. Također, ove godine smo proširili ponudu i vjerujemo da će se, pored standardnih rekvizita kao što su kalendari, upaljači, rokovnici i dodatna ponuda, dopasti se našim klijentima”, istakao je Dudić.

Iz kompanije naglašavaju da je ovo pravi način kojim poduzetnici mogu obradovati svoje radnike, poslovne partnere i poznanike. Pored raznih vrsta kalendara u ponudi su i poslovni rokovnici, hemijske, upaljači, vizitari i još mnoštvo zanimljivih artikala koji će Vašu kompaniju predstaviti u pravom svjetlu.

Sve dodatne informacije i narudžbe možete izvršiti putem broja telefona 061 097 489 ili na email info@bhklik.com

Klik Živinice

Komentari su zatvoreni