Home Novosti BiH Vico Zeljković prijeti tužbama: Nekome ne odgovaraju rezultati koje postižem

Vico Zeljković prijeti tužbama: Nekome ne odgovaraju rezultati koje postižem

Predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković objavio je na društvenoj mreži Facebook da će tužiti nekoliko pojedinaca, medijskih kuća i kompanija koje o njemu, kako kaže, iznose lažne tvrdnje.

Zeljković nije naveo na šta se tačno odnosi kada kaže da ti pojedinci i medijske kuće iznose lažne tvrdnje, ali ponovo je kazao kako se osjeća životno ugroženim.

“Zbog učestalih medijskih napada kojima se u kontinuitetu iznose lažne tvrdnje na štetu moga ugleda i moje ličnosti, te odgovornih funkcija koje obavljam, moj pravni tim će podnijeti tužbu za klevetu protiv tzv. blogera Slobodana Vaskovića, portala Gerila Info, portala Sport 1 Oslobođenje, kao i protiv drugih medija koji učestvuju u ovoj medijskoj hajci, zbog koje trpi moja porodica i zbog koje smo moja porodica i ja i dalje izloženi direktnim prijetnjama po život, a zbog čega je protiv više lica, koja su od ranije poznata bezbjednosnim agencijama po izvršenju krivičnih djela, već podignuta optužnica.

Očigledno je da rezultati koje postižem kao predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH, ne odgovaraju određenim interesnim grupama.”, napisao je Zeljković.

(N1)

Previous articleSTIGLA VELIKA PODRŠKA/ PREDSJEDNIK NJEMAČKOG SPD-a PODRŽAO BEĆIROVIĆA: “Denis pokazuje odlučnost, znanje i vodstvo” (VIDEO)
Next articleAko oni ne pobijede neće biti ničega – Dodik: Za 6 mjeseci će nestati RS
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.