(VIDEO) ANTIDAYTON POKRET POSLAO PAKET ZLOČINCU RATKU MLADIĆU U HAG PRIJE PRESUDE

Danas, samo dva dana pred presudu ratnom zločincu Ratku Mladiću, nekadašnjem komandantu tzv. vojske republike srpske, poslali u Den Haag paket. U videu ispod možete pogledati šta smo poslali krvniku našeg naroda i dželatu nevine djece bošnjačke koju mu nikad niko u ime Bošnjaka ne smije hallaliti.

 

 

Povodom presude koja slijedi a vođeni već jednim slučajem u kojem se tzv. đeneral Mladić uneredio u Tužilaštvu u Haagu, htjeli smo mu uskratiti novu bruku kako ne bi brukao sebe i ostale zločince i kako ne bi morao mijenjati uneređenu garderobu.

⚜️ Građani Sarajeva ali i drugih gradova naše Domovine iako su bili četiri godine pod granatama koje je usmjeravao i naređivao Ratko Mladić kao komandant, nisu imali ispade takve vrste. Nije zabilježen slučaj da se neko od građana prepao toliko da se uneredi.

Od suda u Haagu očekujemo maksimalnu kaznu po svim tačkama optužnice kako bi se već jednom završila priča o načinu nastanka tzv. republike srpske koja je građena na kostima, životima, silovanju i pljačkanju bošnjačkog naroda, tačnije na GENOCIDU!

Neka je vječni rahmet i mir svim žrtvama agresije i genocida, svima onima koji su na savjesti zločinca Ratka Mladića!

 


AntiDayton pokret 

Komentari su zatvoreni