(VIDEO) Četnički komandant Bratislav Živković javio se iz Donbasa: Zadatak svakog časnog Srbina je da osveti Kosovo!

Četnički komandant Bratislav Živković nalazi se trenutno u Donbasu. Poznat je po tome što se u Ukrajini borio na strani Rusa.

 

 

Jučer je na YouTube objavljen intervju koji je s njim radio Miodrag Stanković. Živković je, podsjećanja radi, protjeran iz Rumunije u novembru 2017. godine zbog špijuniranja. Vlada Rumunije zabranila mu je ulazak u zemlju 15 godina i označen je kao prijetnja po nacionalnu sigurnost te države.

Ime Bratislava Živkovića nalazi se, o čemu je Index.ba već pisao, i u informaciji Ministarstva sigurnosti BiH, sa naznakom da se radi o osobi koji predstavlja prijetnju po nacionalnu sigurnost naše države.

Živković je u intervjuu Aleksandra Vučića uporedio sa Slobodanom Miloševićem.

-Ovo je ista situacija kada je Milošević proizveo Šešelja da okupi nacionaliste. Šešelj je bio Miloševićev čovjek, podržavao ga u svemu. Tako da Vučić igra istu igru. Trebaju mu neki novi nacionalisti, koji će biti u njegovoj službi, podržavti ga u svemu što radi, govoriti da je veliki Srbin, Znam odlično tu ekipu okupljenu oko Miše Vacića, to su polusrbi. Nisu oni desnica, mi četnici kažemo to su rodoljubi, ne smiju da budu u službi nijedne političke organizacije, kazao je Živković dodajući:

-Pratimo svi dešavanja na Kosovu, i mi i braća Rusi. Nadamo se da ne dođe do izdaje, do priznavanja Kosova. Ako nema Kosova, za nas nema ni Srbije. Za nas je to ravno izdaji. Bit će zadatak svakog časnog Srbina da osveti Kosovo. Sama politika koju zapad vodi prema Srbiji gura ove naše političare da sami kažu da sve nema smisla, pa čak i kad bi proznali Kosovo bilo bi još zahtjeva dalje, kaže Živković.

(E.L.)

 

 

(Index.ba)

Komentari su zatvoreni