Čuvajmo Srebrenicu - ZS

(VIDEO) Naser Orić o ministru policije Srbije: Taj ministar je obični balavac, dok sam ja hodao po tim zatvorima, on nije znao za njih

0

Orić je sinoć gostovao u Upitniku Hayat TV-a. Međutim, nije ni potvrdio, a ni demantirao priče da je bio na području Srbije.

Što se tiče tih poruka da bi trebao pogledati neke zatvore, želim naglasiti da je taj ministar obični balavac i dok sam ja hodao po tim zatvorima, on nije znao za njih, rekao je Orić

Od jučer mediji u BiH i regionu pišu o tome kako je Naser Orić, nekadašnji komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine, bio na području Srbije. Posebno burno su reagirali srbijanski mediji pitajući se kako je Orić za kojim je Srbija raspisala potjernicu ušao u Srbiju.

Naime na Facebook je objavljena fotografija koja je kako se tvrdi snimljena u jednom restoranu u Užicu.

Orićev boravak u Srbiji poprilično je naljutio Nebojšu Stefanovića predsjednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova. On je kazao, pišu srbijanski mediji da za Orića ima posebnu preporuku odnosno da što prije vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu.

Orić je sinoć gostovao u Upitniku Hayat TV-a. Međutim, nije ni potvrdio, a ni demantirao priče da je bio na području Srbije.

– Ja sam slobodan čovjek mogu da hodam gdje hoću. Neću reći jesam li tamo bio ili nisam. A što se tiče tih poruka da bi trebao pogledati neke zatvore, želim naglasiti da je taj ministar obični balavac i dok sam ja hodao po tim zatvorima, on nije znao za njih. Sve ovo što se posljednjih dana dešava u Srbiji on ne zna gdje mu jer glava, a gdje stražnjica a mora nešto pričati. Neka se bavi svojim poslom i ostavi Nasera Orića na miru. Ja imam prijatelja i Srba i to ne krijem – kazao je, između ostalog, Orić za Hayat TV.

Kompetan njegov odgovor na polemiku o tome da li je bio u Srbiji ili ne, pogledajte u videu.

Naser Orić o Stefanovićevim tvrdnjama: “Zadum’o se, jadnik nije znao gdje mu je glava, a gdje mu je stra*njica!”

Odgovori

84 queries in 0.706 seconds.