Home Novosti ‘A VIĐE OVOG. I USLIKAO SE!’ Nazvao Jadranku Kosor ‘starom ustaškom k***om’....

‘A VIĐE OVOG. I USLIKAO SE!’ Nazvao Jadranku Kosor ‘starom ustaškom k***om’. Brutalno ga je ponizila odgovorom

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice”, napisala je Kosor

Jadranka Kosor ovog se tjedna naišla na udaru komentatora, mahom onih iz Srbije, nakon što je djecu iz Afganistana u ponedjeljak usporedila s malim Vukovarcima ’91.

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice. Neizvjesna još jedna noć u kojoj možemo samo tugovati”, glasila je objava bivše hrvatske premijerke koju je komentiralo više od 500 korisnika Twittera.

S obzirom da ova društvena mreža kod nas baš i nije popularna, ova količina komentara prilično govori o reakciji na dvije Kosoričine rečenice.

Kosor ih javno proziva

No, zna se Kosor boriti s takvim. Neke od onih najgnjusnijih komentara osobno je izdvojila i izvrgla ih javnoj sramoti. “Gradite naciju na prosutim dječjim utrobama, usta te mrtva j***. Niste svjesni šta vas čeka”, bila je prva poruka koju je Kosor posebno izdvojila.

“Blokiram, blokiram pa izdvojim ponešto. Koliko mržnje i prijetnji iz Srbije. Šteta. Žalim te ljude, zaista“, odgovorila je ovom internetskom ratniku.

Izvjesnog Slavišu još je bolje podbola. On ju je nazvao “k*** starom ustaškom.

“A viđe ovog. I uslikao se!””, poručila mu je.

(SB)