Home Novosti BiH Alarmantno iz Crne Gore: “Dodik je izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme...

Alarmantno iz Crne Gore: “Dodik je izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije…”

Hoće li se entitet RS odcijepiti i kakva mu je sudbina. Da li velikosrpski projekti u galama protagonista 90-ih gube bitku.

Je li srpski svijet sakriven iza ideje Otvorenog Balkana. Ko su izvršioci tuđih režima, a protiv svoje države. Da li je projekat velike Srbije i srpskog svijeta za Srbiju pitanje propasti.

Na ova, ali i ostala aktuelna pitanja za Mrežu FTV-a je odgovarala Draginja Vuksanović-Stanković, žestoki protivnik velikosrpskom nacionalizmu i zastupnica Socijaldemokratske partije Crne Gore.

„Naravno da je Dodik izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije, kao što mi imamo i zvaničnu Vladu Crne Gore koja radi u službi zvanične Srbije preko crkve Srbije i preko izvršilaca u Demokratskom frontu, koji je jedna od partija vladajuće većine u Skupštini Crne Gore. Sve su to izvršioci tuđih režima, a protiv svojih država. Dodik mora da shvati da je Bosna i Hercegovina jedinstvena teritorija. Ne mogu više u Bosni i Hercegovini postojati one granice koje su nekada bile. Mora postojati jedinstvena i stabilna BiH, i kao takva jedino može ući u Evropsku uniju. To je moj stav“, poručila je, između ostalog, Draginja Vuksanović-Stanković u intervju za magazin Mreža.

Cijelu emisiju pogledajte OVDJE.