Home Novosti BiH BEĆIROVIĆ PORUČIO DODIKU DA SU “DVA SVIJETA RAZLIČITA”: “Od osobe koja je...

BEĆIROVIĆ PORUČIO DODIKU DA SU “DVA SVIJETA RAZLIČITA”: “Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića…”

(…) zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost.

Predsjednik Rs Milorad Dodik istakao je danas da član Predsjedništva BiH Denis Bećirović “trebalo već jednom da izađe iz svog ludila”.

“Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više”, poručio je Dodik na Twitteru, reagujući na izjavu Bećirovića o specijalnim i paralenim odnosima RS-a i Srbije.

Stigao je odgovor Bećirovića.

“Nekontrolisani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića, zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita”, poručio je Bećirović.

Previous articleVELIKI SKANDAL U KNINU NA OBILJEŽAVANJU GODIŠNJICE “OLUJE”: Milanović ponovo negirao genocid u Srebrenici (VIDEO)
Next articleŠOKANTAN ISTUP AKADEMIKA ESADA DURAKOVIĆA: „Među Bošnjacima imamo onih koji bi voljeli da se osnuje…”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.