Home Novosti Bektić prepun samopouzdanja: Nokautirat ću svakoga s kim se budem borio, a...

Bektić prepun samopouzdanja: Nokautirat ću svakoga s kim se budem borio, a onda ću osvojiti UFC titulu

Bosanskohercegovački MMA as s kanadskom adresom Mirsad Bektić vjeruje da bi u slučaju nove UFC pobjede, u meču koji mu slijedi 8. decembra, morao postati izazivač broj jedan u perolakoj kategoriji.

U posljednjem razgovoru za Eurobash podcast, Bektić je najavio slavlje protiv Renata Moicana na UFC-u 231. “Mislim da je svaka moja predstava do sada poslala poruku koliki potencijal posjedujem i koliko znam”, izjavio je Bektić koji je odlučan stići do UFC titule.

“Rijetko kada sam čuo da me netko proziva i da se želi boriti protiv mene. Mislim da je tako s razlogom. Stilski, mislim da sam loš matchup za svakoga u promociji. Ovdje se radi samo o tajmingu, a u mom slučaju sve se razvija onako kako se treba razvijati”, ističe Bektić, prenosi Fightsite.hr.

Bektiću se sviđa Moicano kao protivnik jer se radi o top borcu koji mu može osigurati korak naprijed u karijeri i, kako sam vjeruje, šansu da izazove prvaka. “Ovo je velika prilika za mene protiv lika kao što je Moicano. Radi se o top protivniku. On je već pobijedio mnoge dobre borce, a ako ga ja svladam, to je velika poruka svima ostalima. Imamo slične ‘scoreove’, pa me pobjeda protiv njega gura na vrh ljestvice i u poziciju prvog izazivača”, vjeruje borac iz Srebrenice i dodaje: “On je broj četiri, a ja sam broj osam. Ako ga pobijedim, dolazim do pozicije gdje nema previše ljudi ispred mene.

Posebno, ako ga izdominiram, kao što sam činio do sada svojim protivnicima.” A što kaže UFC? “To ne znam. Ali, ako mene pitate, moje je da izađem u Octagon i odradim posao kao što to znam. U tom slučaju će svakome biti jako teško protiv mene. Ali nije problem, ako prije meča za titulu moram odraditi još jedan dvoboj. To je još jedna prilika da pokažem što znam. Na kraju dana siguran sam da ću nastaviti nokautirati ljude dok ne dobijem priliku. Jednom kada je dobijem, kapitalizirat ću je i osvojiti titulu”, zaključuje sjajni Bektić.

Član slavnog TriStar Gyma u Montrealu i Moicano će se susresti na UFC-u 231 koji slijedi 8. decembra.