Home Novosti BiH Bivši Zmaj: Volim Hrvatsku, ali volim i Bosnu i Hercegovinu cijelim svojim...

Bivši Zmaj: Volim Hrvatsku, ali volim i Bosnu i Hercegovinu cijelim svojim srcem

Nekadašnji reprezentativac BiH i veznjak Sarajeva, Ivan Sesar, govorio je otvoreno u podcastu (IN)Direkt.

Bivši fudbaler Širokog Brijega, Sarajeva i Tuzla Cityja i reprezentativac Bosne i Hercegovine, govorio je o mnogim temama iz svoje karijere za Sport1.

Sa posebnim emocijama govorio je o Sarajevu, klubu i gradu, i svom odnosu prema reprezentaciji i državi Bosni i Hercegovini.

“Bit ću ti sto posto iskren. Ja dolazim iz sredine gdje živi sto posto katolika. To je moj identitet, moj odgoj. Ja Hrvatsku volim, ali ja svim svojim srcem volim Bosnu i Hercegovinu. Igrao sam za sve selekcije Bosne i Hercegovine, od prvog do zadnjeg dana. Kad se sjetim toga ja sam sretan. Znaš koliko me boli da ne kažem šta, što sam ja iz sredine “gdje nije dobro” da to kažem, znaš koliko mene to boli briga”, rekao je Sesar.

@podcast.indirekt Meni je cijela Zapadna Hercegovina je**la mater kad sam došao u Sarajevo Znaš koliko me boli da ne kažem šta, što sam ja iz sredine "gdje nije dobro" da to kažem, znaš koliko mene to boli briga #foryou #reprezentacijabih #ivansesar #fksarajevo #sarajevo #bosnaihercegovina #bosnia🇧🇦 #foryourpage #fyp #foryoupage ♬ original sound – Podcast (IN)Direkt

Govorio je Sesar i o mnogim drugim stvarima iz svoje karijere, a nekoliko puta je istakao koliko voli Bosnu i Hercegovinu.

Cjelokupan razgovor sa Ivanom sesarom pogledajte na ovom linku: