Home Novosti BiH BJELICA STAO UZ DODIKA: „Odluke nelegitimnog visokog predstavnika ne treba provoditi u...

BJELICA STAO UZ DODIKA: „Odluke nelegitimnog visokog predstavnika ne treba provoditi u Republici Srpskoj jer one predstavljaju uvod u urušavanje…“

-BiH je u kolonijalnom statusu i srpski narod ne može više da izdrži pritiske, otimanja nadležnosti i nametanje odluka, kazao je on.

-Odluke nelegitimnog visokog predstavnika ne treba provoditi u Republici Srpskoj jer one predstavljaju uvod u urušavanje RS-a, rekao je načelnik općine Sokolac Milovan Bjelica za RTRS.

-Nelegalni visoki predstavnik uzeo je sebi za pravo da donosi odluke koje su neprovodive na području Republike Srpske, rekao je Bjelica, dodavši da posljednje nametnute odluke Christiana Schmidta predstavljaju uvod u otimanje imovine RS-a.

Bjelica ja rekao da u potpunosti podržava odluke Narodne skupštine Republike Srpske, te da se one moraju poštovati i provoditi i da u tome treba biti istrajan.

-BiH je u kolonijalnom statusu i srpski narod ne može više da izdrži pritiske, otimanja nadležnosti i nametanje odluka, kazao je on.

Bjelica je pozvao predstavnike tri naroda u BiH da se dogovore i dođu do rješenja problema, bez stranog intervencionizma.

On je kazao da Republika Srpska u potpunosti poštuje slovo Dejtonskog sporazuma.

Previous articleIzgleda da je poznato ko će biti novi selektor Zmajeva, ima podršku sva tri naroda
Next articleNOVE VARNICE IZ REPUBLIKE SRPSKE: Đokić ne isključuje mogućnost referenduma na kojem bi se građani izjasnili o…
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.